Mesaj început an şcolar 2017-2018

Distinşi dascăli, iubiţi elevi, stimaţi părinţi,

După o vacanţă binemeritată, pe 11.09.2017, ora 09.00, marcăm începutul unui nou an şcolar, cu o semnificaţie deosebită pentru toţi cei care trec pragul Şcolii Gimnaziale “Daniela Cuciuc”, cuprinşi de dorinţa cunoaşterii şi a acumulării de cât mai multe deprinderi utile pentru viaţa de zi cu zi.
Bucuria de acum să ne însoţească permanent şi acest început, privit cu emoţie, poate cu teamă, dar sigur şi cu speranţă, va deschide un drum al realizărilor temeinice.

Dragi elevi, vă doresc să vă îmbogăţiţi în cunoaştere, bunătate şi respect, valori pe care, dobândindu-le, le veţi folosi întreaga viaţă.

Stimaţi părinţi, vă invit să devenim adevăraţi parteneri în susţinerea educaţiei copiilor dumneavoastră şi a elevilor noştri, educaţie care să fie încununată cu rezultate de care să fim mândri.

Dragi colegi profesori, vă mulțumesc pentru dăruirea voastră, pentru profesionalismul de care dați dovadă an de an și vă urez să fiți sănătoși, puternici și răbdători pentru ca împreună să ducem acești copii pe o treaptă mai sus, pe o treaptă a performanțelor.

Aceleaşi mulţumiri și urări le adresez întregului personal didactic-auxiliar şi nedidactic care depune toate eforturile ca această instituţie să funcţioneze, să fie curată și primitoare.
Tuturor vă doresc un an cu împliniri şcolare şi profesionale, bucurii şi gânduri frumoase!

Să ne dea Dumnezeu un an școlar bun!

Director,
Prof. Ioana Roxana IORDACHE