Felicitare din partea conducerii scolii

45

Trăim marea sărbătoare , ce ne adună pe toti, de la mic la mare în  raza de speranţă că traiul nostru va fi mai bun, în sânul marii familii:elevi, personal didactic, didactic auxiliar şi nedidactic, părinţi şi cei ce se preocupă de soarta şcolii, în general.

E sărbătoarea  când cerul îşi arată bucuria Naşterii Domnului în ieslea cea săracă, împărat fiind, ceea ce face ca şi noi să promovăm bogăţia spirituală, a faptelor bune ce nu sunt sufocate de îmbuibarea materialăşi de rătăcire!

Vouă, dragi elevi, vă doresc să trăiţi un vis frumos şi împlinit în această iarnă! Oriunde veţi merge, să purtaţi cu voi imaginea succesului pe care îl veţi înregistra mâine! Să demonstraţă că învăţătura este preocuparea voastră cea mai importantă. Să ascultaţi cu bucurie în suflet povaţa părintească pentru ca paginile vieţii voastre să fie Paşaportul pentru planurile voastre de viitor! Să vă bucuraţi de iarnă, de sărbători, de vacanţă!…

În numele conducerii Şcolii Gimnaziale „D.Cuciuc” şi a celor două grădiniţe: „Floare de Colţşi „Daniela Cuciuc” şi al meu personal vă felicit, stimaţi colegi, pentru rezultatele obţinute în anul ce stă să plece. Să aveţi parte de sănătate, prosperitate, putere de muncăşi succes deplin în activitatea nobilă pe care o desfăşuraţi! Să vă bucuraţi din plin de respectul şi iubirea elevilor şi a părinţilor pentru tot ce faceţi! Odihna să vă fie răsplată printr-o  poveste a succesului pe care s-o scriem şi în anul 2014!

Dumneavoastră, stimaţi părinţi, care sunteţi alături de şcoală , vă dorim o iarnă în care să vă bucuraţi de povestea succesului pe care o scriu copiii în fiecare zi, călăuziţi de dascăli devotaţi.

Cu toţii să avem zile şi seri minunate şi să ne bucurăm de farmecul şi bucuria curată a Naşterii Mîntuitorului  şi  să găsim  lumina şi fericirea oriunde am fi!

 

Prof. Niţă Niculina- Directorul Şcolii Gimnaziale „Daniela Cuciuc”

 

„La mulţi ani”