Despre

Școala Gimnaziala “Daniela Cuciuc” Piatra Neamţ se află în cartierul Mărăţei, pe strada Progresului nr. 106.
Dispune de două clădiri moderne, cu săli de clasă spaţioase, luminoase, cu laboratoare dotate cu mobilier şi aparatură specifice fiecărei ştiinţe (chimie-fizica, biologie, informatică, bibliotecă, sală de sport, grupuri sanitare moderne la fiecare etaj).
Înfiinţată acum 30 de ani, Şcoala Gimnaziala „Daniela Cuciuc” a funcţionat mai întâi ca Liceu de construcţii, apoi a căpătat denumirea de Şcoala Generală Nr. 26 până în anul 2005 când devine Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 6 Piatra Neamţ.
In anul 2009 conducerea scolii impreuna cu toate cadrele didactice au depus un memoriu la Consiliul Local al Municipiului Piatra Neamt, in vederea schimbarii denumirii scolii in Scoala „Daniela Cuciuc” – un omagiu adus marelui om de invatamant, educatie si cunoastere, profesor Daniela Cuciuc, care a slujit pe altarul scolii cu daruire si profesionalism, cu dragoste si abnegatie pentru generatii de elevi.
Incepand cu anul scolar 2012-2013, devine Scoala Gimnaziala „Daniela Cuciuc”, prin aprobarea schimbarii denumirii unitatilor scolare ce apartin retelei scolare a invatamantului preuniversitar.